Ella Wahlberg, de dochter van Mark Wahlberg, is veel veranderd: Bruisend studentenleven

Ella Wahlberg, de dochter van Mark Wahlberg, is veel veranderd: Bruisend studentenleven

Het oudste kind van Mark Wahlberg geniet volop van het studentenleven en feest erop los, terwijl de ster zijn nieuwe film 'The Family Plan' promoot.

Mark Wahlberg is na Transformers en Uncharted te zien in The Family Plan. In deze actiekomedie weet zijn gezin niet dat hij een andere, geheime baan had.

In het echte leven is de 52-jarige ster ook vader. Hij heeft twee dochters en twee zonen. Zijn oudste, dochter Ella, is intussen al 20 jaar oud en studeert. Ella groeide op rond filmsets en is regelmatig bij zijn premières aanwezig.

Prachtig en volwassen
Het is in haar onderstaand Instagrambericht bijzonder om te zien hoe erg Ella veranderd is. De schattige tiener is een prachtige jongvolwassene geworden. Ook is ze trots op haar eerste tattoos. Haar Instagram staat vol gezellige uitstapjes met andere studenten.

Mark heeft een goede band met haar en is ook regelmatig bij haar op de campus te vinden. Ook hier in de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight zijn foto's te zien van Ella. Daarnaast is er een filmpje te zien waarin Mark meehelpt bij een studentenfeest van zijn dochter. Hij staat achter de bar en schenkt drankjes in.

Feestbeest en studie
Het voelde vertrouwd, want hij was een feestbeest toen hij jonger was en optrad met zijn band. Hij zei daarover: "Ik heb wel spijt dat ik college gemist heb. Studenten lijken de grootste lol te hebben. Maar ik zou waarschijnlijk niet afgestudeerd zijn en 20 jaar een senior zijn gebleven."



NieuwsFilm

meest populair