De 3 grootste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen

De 3 grootste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Netflix pakt deze week weer uit met de nodige films en series.

Netflix voegt iedere week een hoop nieuwe films en series toe aan zijn catalogus. Ook deze week verschijnen er weer een aantal interessante titels op de streamingdienst. Dit zijn de 3 opvallendste film-toevoegingen.

Maestro (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Matt Bomer, e.a. | Vanaf woensdag
Dirigent Leonard Bernstein kan zich helemaal in de muziek verliezen. Hij is een geniaal musicus, maar heeft ook een enorm ego. Bernstein krijgt een relatie met actrice Felicia Montealegre. De twee trouwen en krijgen drie kinderen. Hun huwelijk is echt deels een spel, want Montealegre weet dat Bernstein eigenlijk meer interesse heeft in mannen en ook toegeeft aan die lust.



Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, e.a. | Vanaf vrijdag
De meedogenloze Moederwereld dreigt het leven van een rustige kolonie op een verre maan te vernietigen. Kora is na haar crash opgenomen door deze gemeenschap. Deze mysterieuze buitenstaander wordt omarmd als de enige hoop op overleving. Ze krijgt de taak om een leger samen te stellen om daarmee het gevecht aan te kunnen gaan met de naderende dreiging



Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a. | Vanaf vrijdag
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, wordt Maverick gedwongen om andere keuzes te maken. Ook begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.



NieuwsFilm

meest populair