Zwangere Sienna Miller is flink ouder dan haar vriendje en toevallig acteert hij ook

Zwangere Sienna Miller is flink ouder dan haar vriendje en toevallig acteert hij ook

Sienna Millers aankondiging van zwangerschap met 14 jaar jongere partner Oli Green zorgt voor discussie.

Sienna Miller gaat voor de liefde en leeftijd zal haar een zorg zijn. De 41-jarige ster uit 21 Bridges is in blijde verwachting van Oli Green. De acteur uit A Good Person is met zijn 27 jaar dus 14 jaar jonger.

Hier in een recent interview met Vogue zegt Sienna over haar nieuwe relatie sinds 2021: "Ik kan me voorstellen dat het moeilijk te begrijpen is voor een ander. Maar we hebben niets dan liefde voor elkaar."

Bewust van verhoudingen
Ook zei ze: "Oli zegt dat het waar is dat hij met iemand samen wil zijn die ouder is dan hij. En ik denk niet dat je regeltjes kunt hebben over zaken die met het hart te maken hebben. Dat is mij niet gelukt in elk geval."

Ze vertelde over zijn vrienden: "Ze zijn bewust van de dynamiek tussen man en vrouw. Iets dat we 20 jaar terug niet waren. Ik was destijds subtiel en ontwijkend. Maar de meiden van nu zeggen: Nee - nee, dank je. Ik ben hier klaar mee."

Leeftijdsverschil leidt tot discussie
De reacties op het leeftijdsverschil variëren echter in de onderstaande YouTube-video van E!News. Iemand vindt het gewoon vies, een ander vindt jongere mannen niet ontwikkeld en een derde vindt het superleuk voor hen.



NieuwsFilm

meest populair