3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van biografische fabelachtig dramafilm tot spectaculaire superheldenfilm: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers en Justin K. Thompson | Cast: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, e.a. | Te zien op: Netflix
Wanneer Miles Morales onverwachts bezocht wordt door zijn vriendin Gwen Stacy, wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van een nieuwe vijand: de sinistere The Spot. Tijdens hun reis door het multiversum ontmoeten ze een nieuw team van Spider-People. Ondanks hun gedeelde krachten, blijkt de groep verdeelder dan gedacht. Daardoor wordt Miles' missie nog lastiger.



Sound of Metal (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darius Marder | Cast: Riz Ahmed, Olivia Cooke, Paul Raci, e.a. | Te zien op: Prime Video
Metaldrummer Ruben, een ex-junkie, begint zijn gehoor te verliezen en ziet zijn leven instorten. Zijn vriendin Lou laat de voormalig verslaafde opnemen in een afkickcentrum voor doven in de hoop dat hij niet terugvalt en zich aan zijn nieuwe leven aanpast. Ruben moet nu kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen.



Spencer (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pablo Larraín | Cast: Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, e.a. | Film1
Tien jaar na haar huwelijk met prins Charles, is de liefde van Diana voor haar man zwaar bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en echtscheidingen gaan de kerstfestiviteiten van de koninklijke familie door op het enorme landgoed Sandringham. Diana hekelt het daar, maar kent het spel. Toch wil ze niets liever dan ontsnappen aan alle tradities.



NieuwsFilm

meest populair