Opmerkelijk nieuws over tornado-vervolg 'Twisters'

Opmerkelijk nieuws over tornado-vervolg 'Twisters'

De blockbuster die in de zomer van 2024 wordt net iets anders dan je misschien verwacht,

Een van de meest veelbelovende sequels die op komst is is Twisters, een vervolg op de megahit Twister uit 1996.

Fans vragen zich al een tijd hoe de tweede film zal aansluiten op de eerste, maar scenarist Mark L. Smith heeft daar nu enige duidelijkheid over gegeven.

Spiritueel vervolg
Volgens Smith zal de film meer als een thematische sequel gelden, in plaats van een verhaal dat direct aansluit op de gebeurtenissen uit de eerste film.

Aldus Smith: "Het is een zeer vermakelijke film. Regisseur Lee Isaac Chung bracht zijn eigen visie naar het script, maar ik weet niet precies welke veranderingen er zijn toegepast. Ik ken de details dus niet, maar kan je wel vertellen dat het verhaal losstaat van de eerste film.

Een eigen visie
Wat het wel is, is een wilde rit met vermakelijke personages. Hopelijk kunnen we dus de magie van het eerste deel vangen, want die film is iconisch. Het is een totaal andere soort film dan Isaac normaal maakt, en volgens mij heeft hij het naar zijn zin."


De cast van Twisters is er in elk geval een om u tegen te zeggen. Zo zien we acteurs als Daisy Edgar-Jones, Glen Powell, Anthony Ramos, Brandon Perea, Maura Tierney, Sasha Lane, Kiernan Shipka en nieuwe Superman David Corenswet.

Zomer 2024
Twisters werd oorspronkelijk ontwikkeld door Joseph Kosinski, die we kennen van andere succesvolle sequels als TRON: Legacy en Top Gun Maverick. Twisters draait vanaf 19 juli 2024 wereldwijd in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair