Onverwacht duo: George Clooney en Adam Sandler samen in nieuwe Netflix-film

Onverwacht duo: George Clooney en Adam Sandler samen in nieuwe Netflix-film

Regisseur is Noah Baumbach, die als regisseur furore maakte met films als Marriage Story.

George Clooney en Adam Sandler zullen samen te zien zijn in een nieuwe, vooralsnog titelloze Netflix-film van scenarist/regisseur Noah Baumbach (Marriage Story, The Squid and the Whale).

Het project zou een grappig en emotioneel verhaal moeten worden over mensen die worstelen met het volwassen worden. Het is de eerste keer dat Sandler en Clooney samen in een film te zien zullen zijn.

Netflix en Baumbach
Baumbach schreef het script samen met actrice Emily Mortimer en zal de film samen met Amy Pascal en David Heyman produceren.

Baumbach sloot enkele jaren terug een exclusieve deal met Netflix en maakte eerder de door Sandler aangevoerde film The Meyerowitz Stories (New and Selected) voor de streamingdienst.

Sandler
Daarna maakt hij White Noise en schreef hij mee aan het script van Barbie met zijn partner Greta Gerwig.



Sandler is ondertussen ook gek op Netflix. Hij was dit jaar in drie films te zien en te horen voor de streamer: Murder Mystery 2, You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah en Leo.

Clooney terug in actie
Clooney komt binnenkort met zijn nieuwe project Boys in the Boat, dat hij regisseerde. Daarna zal hij samen met Brad Pitt te zien zijn in de Apple-film Wolfs.



Het is nog onduidelijk wanneer de Sandler-Clooney-Baumbach-film naar Netflix komt.


NieuwsFilm

meest populair