De verfilming van dit gerenommeerde spel maakt enorme stap

De verfilming van dit gerenommeerde spel maakt enorme stap

Meesterbrein Hideo Kojima gaat in zee met de gerenommeerde filmstudio A24.

Het is een flinke nieuwsweek voor de geliefde filmstudio A24. Eerst kwam de trailer van hun nieuwe film Civil War uit, daarna werd bekend dat ze een biopic met Dwayne Johnson gingen produceren en nu is misschien wel het mooiste nieuwtje bekend: ze gaan in zee met game-icoon Hideo Kojima.

Hideo Kojima wordt gezien als een titaan in de game-industrie en is verantwoordelijk voor de iconische Metal Gear-spellen. Nu wil hij zijn meest recente meesterlijke Playstation-spel Death Stranding naar het witte doek brengen.

Death Stranding
Een mysterieuze apocalyptische gebeurtenis genaamd 'death stranding' heeft de wereld in puin achtergelaten. Ook zorgde het voor de verschijning van bovennatuurlijke teerwezens genaamd BTs.

In Death Stranding speel je als Sam Porter Bridges (Norman Reedus), een bezorger die door een verwoest Amerika moet reizen met de missie om de stadstaten opnieuw met elkaar te verbinden.

Anders dan het spel
Het spel was met uitgebreide 'cutscenes' en fantastisch acteerwerk van grote sterren als Norman Reedus, Mads Mikkelsen en Léa Seydoux al een filmische ervaring, daarom lijkt het er niet op dat de verfilming puur de gebeurtenissen in het spel gaat overnemen. Hieronder lees je Kojima's reactie over zijn samenwerking met A24.


Er bestaat dus een grote kans dat de verfilming een ander verhaal met andere personages in de wereld van het spel gaat vertellen. We zullen hier vast en zeker binnenkort meer details over krijgen. We krijgen eerst een vervolg op het spel met onder andere Elle Fanning.

NieuwsFilm

meest populair