Supermodel Tyra Banks is 50 en laat iedereen schrikken met make-uploze selfies in badjas

Supermodel Tyra Banks is 50 en laat iedereen schrikken met make-uploze selfies in badjas

Tyra Banks deelt make-uploze selfies op Instagram en vertelt dat ze ouder worden als iets positiefs ziet.

Tyra Banks is 50 jaar geworden. Het lijkt maar zo kort geleden dat het supermodel schitterde in Life-Size, Coyote Ugly en Halloween Resurrection. Toch is er ruim 20 jaar voorbij - en dat weet ze.

Op haar Instagram laat de ster haar volgers schrikken met een reeks make-uploze selfies. Ze draagt een korte badjas, haar haren zijn in de war en ze lijkt onopgemaakt. Op sommige foto's doet ze ronduit gek. Verbazend is de ongelooflijk gladde en jong ogende huid - overal.

Heel ander type
Tyra is op deze foto's totaal anders dan in foto-shoots en televisieshows. In het bericht hieronder schrijft Tyra onder meer: "50. Ik kan niet geloven dat ik al zo lang op aarde ben. Zoveel angst om ouder te worden. Maar dingen zijn niet meer hetzelfde."

Ze vervolgt met: "Onze lichamen, onze geest, onze energie. Mijn psyche is sterker dan ooit - en wijs. Ik denk dat we ouder worden moeten zien als iets dat we mogen doen. Ouder worden voelt voor mij goed."

Zin in toekomst
Tyra vertelt ook dat ze eigenlijk erg goed is in schrijven. Ook is ze begonnen aan een onderneming in lekker ijs. Uit haar boodschap blijkt wel dat ze nog veel meer te vertellen heeft in de toekomst.



NieuwsFilm

meest populair