De nieuwe Spider-Woman: échte spin bijt actrice Sydney Sweeney

De nieuwe Spider-Woman: échte spin bijt actrice Sydney Sweeney

Actrice Sydney Sweeney wordt gebeten door een spin op de filmset, maar dat was niet bij de Spider-Man spin-off.

Sydney Sweeney werd gebeten door een spin op de filmset. Haar casting in Madame Web is een logische gedachte, maar vreemd genoeg gebeurde dat incident niet bij de Spider-Man spin off.

In de onderstaande YouTube-video van The Tonight Show starring Jimmy Fallon toont de 25-jarige ster een stukje film van het betreffende voorval. De per toeval griezelige scène betreft de romcom Anything But You. Naast de overactieve spin is ook Glen Powell te zien.

Erg grote spin
Sydney vertelt: "Het gaat om een jachtkrabspin, die zijn erg groot. Ze vertelden me dat de spin getraind was. Ik weet niet hoe je een spin traint. Dat is onmogelijk. Dus we filmen, dat ding bijt me en ik gil. Maar ik hoorde te gillen bij die opname."

Ze vervolgde: "Ze dachten dat ik een serieus dramatische keuze maakte voor een romcom, dus riep niemand 'cut'. Dus ik sta daar met een bijtende spin op mijn arm, ik ben aan het gillen en iedereen kijkt toe. Glen was de enige die dacht dat het iets te serieus werd."

Echt Spider-Woman
Ze werd meteen behandeld en kreeg medicatie. Jimmy Fallon toont een stukje dossiervorming van het medisch personeel. Hij leest voor: "Eerste hulp, Sydney Sweeney, afdeling cast, gebeten door een spin en nu Spider-Woman."



NieuwsFilm

meest populair