Lady Gaga schittert weer naast Bradley Cooper: "Ze betekent alles voor me"

Lady Gaga schittert weer naast Bradley Cooper: "Ze betekent alles voor me"

Bradley Cooper en Lady Gaga waren samen bij de première van Bradley's nieuwe film "Maestro" waarin hij de hoofdrol speelt en zij een Oscar won voor hun gezamenlijke film "A Star is Born".

Vijf jaar na hun gezamenlijke film A Star is Born stonden Bradley Cooper en Lady Gaga weer naast elkaar bij een première. Die film leverde de zangeres een Oscar op. Lady Gaga was er om Maestro, de nieuwe Netflix-film van Bradley, te vieren.

Bradley speelde Bernstein, de beroemde componist, en produceerde en regisseerde de film ook. Zijn Golden Globe nominatie heeft hij al binnen. Bradley zegt: "Het is een opluchting dat de film zo goed ontvangen wordt. Een hoop mensen namen een risico met dit project."

Samen succes delen
In de onderstaande YouTube-video van E!News zegt hij over Lady Gaga: "Het betekent alles voor me dat ze komt. Ik ben benieuwd wat zij van de film vindt. Ze is een goede vriendin en ik wil de kunst graag met haar delen."

Bradley bracht zijn 'mini-me' mee. Zijn dochtertje Lea De Seine is 6 jaar oud en heeft een cameo in de film. Hier in de YouTube-video van Access poseren beiden samen voor de camera's. Bradley is zichtbaar trots op haar en Lea straalt als een zonnetje.

Een echt multitalent
Bradley is overigens ook een goede stemacteur. Het multitalent sprak het personage Rocket in voor Guardians of the Galaxy.



NieuwsFilm

meest populair