'Die Hard 2'-regisseur pakt weer uit met bikkelharde trailer voor 'The Bricklayer'

'Die Hard 2'-regisseur pakt weer uit met bikkelharde trailer voor 'The Bricklayer'

'The Bricklayer' belooft een bikkelhard gevecht te worden, met gebruik van dodelijk metselgereedschap.

De Finse topregisseur Renny Harlin keert terug met de nieuwe keiharde actiethriller The Bricklayer. De bikkelharde trailer belooft een gevecht op leven en dood, waarbij het metselgereedschap van The Bricklayer (de metselaar) de boel nog dodelijker maakt.

In The Bricklayer wordt de CIA gechanteerd met de moorden op buitenlandse journalisten, waarbij het lijkt of het bureau verantwoordelijk is. Voormalig CIA-agent Steve Vail (bijnaam: The Bricklayer) wordt van stal gehaald om het agentschap te helpen een onbekende man te achtervolgen.

Dodelijke chantage
De briljante, edoch rebelse, agent wordt gespeeld door Aaron Eckhart (The Dark Knight, Olympus Has Fallen).Gelukkig wordt hij bijgestaan door de 34-jarige Nina Dobrev (The Vampire Diaries, XXX: Return of Xander Cage), waarmee hij samen naar Griekenland reist om de moorden te onderzoeken.

The Bricklayer is afkomstig van de hand van Renny Harlin, die eerder actie-klassiekers als Die Hard 2 en Cliffhanger maakte in de jaren 90. Met The Misfits (2021) ging hij recent echter de mist in. Kan hij zich met The Bricklayer revancheren?

Release deze winter
In de trailer zien we hoe de ex-agent pakt alles wat los en vast zit om de internationale missie tot een goed einde te brengen. Zin in een lekker portie geweld? The Bricklayer is vanaf 15 februari in de Nederlandse bioscopen te zien. Bekijk in de tussentijd alvast de stevige trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair