Bekend actrice pakt de hoofdrol in geanticipeerde horror-sequel 'Smile 2'

Bekend actrice pakt de hoofdrol in geanticipeerde horror-sequel 'Smile 2'

Deze topactrice is het eerste lid van de cast van 'Smile 2'.

In 2022 werden bioscoopgangers verrast door de unieke horrorfilm Smile van Parker Finn. In april werd al een vervolg aangekondigd, maar daar hoorden we verder vrijwel niks meer over de rest van het jaar, tot nu.

Paramounts nieuwe horror-franchise maakt een belangrijke stap met de casting van een nieuwe hoofdrolspeelster.

Kaskraker
Het was oorspronkelijk de bedoeling om de originele Smile meteen op streamingdiensten te plaatsen zonder het eerst in de bioscoop uit te brengen. Gelukkig was dit uiteindelijk niet het geval; de horrorfilm had namelijk een wereldwijde omzet van 217 miljoen dollar.

Hiermee was de film extreem winstgevend: het bracht ruim 100 miljoen dollar in het laatje. Deze omzet is bijvoorbeeld meer dan die van grote films als The Marvels en Blue Beetle.

Hoofdrol
Deadline meldt nu dat Naomi Scott de hoofdrol in het geanticipeerde vervolg te pakken heeft. Je kent Scott misschien wel van grote films als Aladdin (2019) en Charlie's Angels (2019). Onlangs was ze ook te zien in de sterk ontvangen serie Anatomy of a Scandal.


Er zijn nog geen details bekend over Scotts rol of het verhaal van de film, maar daar komt binnenkort ongetwijfeld verandering in. De film moet namelijk al op 16 oktober 2024 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair