Gelukkige Netflix wint flinke biedingsoorlog en pakt de "nieuwe Ocean's Eleven-film"

Gelukkige Netflix wint flinke biedingsoorlog en pakt de "nieuwe Ocean's Eleven-film"

Ryan Reynolds weet weer een film met zichzelf te slijten, opnieuw aan Netflix.

Netflix mag zich gelukkig prijzen. Ze hebben namelijk een flinke biedingsoorlog gewonnen en mogen een toekomstige film met Ryan Reynolds online gaan zetten. De film wordt omschreven als een nieuw soort Ocean's Eleven-film.

De film heeft nog geen titel en wordt geproduceerd door Reynolds en Simon Kinberg, en Dana Fox, bekend van Cruella en The Lost City, schrijft het script.

Twee keer Ryan Reynolds
Volgens Deadline is de film een soort Ocean's Eleven en speelt het verhaal zich af op internationaal grondgebied. Netflix zou een bedrag van zeven cijfers hebben betaald en ook zeven andere bieders hebben verslagen.

Overigens wordt er op dit moment nog een film met Reynolds aangeboden. Deze heeft wel een titel, namelijk Calamity Hustle, en we zien de grappenmaker uit onder meer Deadpool en Free Guy naast Channing Tatum.

Veel films
Ondanks zijn geschatte vermogen van minimaal 350 miljoen dollar, blijft Reynolds constant in films verschijnen. Dit jaar zagen we hem alleen in een cameo in Ghosted en volgend jaar in Deadpool 3.


De films If, Red Notice 2, Clue en Animal Friends heeft de acteur op dit moment ook in productie of zijn al afgerond. Daarnaast staan op de IMDb ook de titels Futha Mucka, Everyday Parenting Tips, Boy Band, Dragon's Lair: The Movie en het vervolg op Pokémon Detective Pikachu achter zijn naam.

NieuwsFilm

meest populair