Penélope Cruz vond het erg gezellig met Adam Driver ondanks dramatische casting

Penélope Cruz vond het erg gezellig met Adam Driver ondanks dramatische casting

Penélope Cruz speelt de rol van Laura Garello, de vrouw van Enzo Ferrari, in de film "Ferrari", waarvan ze het personage intrigerend vond en waarbij ze samenwerkte met Adam Driver.

Penélope Cruz kiest graag voor interessante vrouwenrollen, waardoor ze vaak uitkomt bij films met een kleiner budget. Na films als Vanilla Sky en Murder on the Orient Express schittert de 49-jarige ster nu in Ferrari. Een film over racewagens lijkt een ongewone keus voor haar. Maar ze vond haar personage intrigerend.

In de onderstaande YouTube-video van Access vertelt ze over haar dramatische personage: "Het is een uitdagende rol. Als acteur zoek je naar moeilijk materiaal. Je wilt jezelf niet spelen. Ik bof met de regisseurs die mij die kansen geven."

Dramatische casting
Ze speelt de vrouw van Enzo Ferrari. Penélope vertelt over Laura Garello: "Laura had geen stem. Tijdens mijn research hoorde ik steeds dat ze een moeilijk en gek mens was. Ze liet mensen schrikken in de fabriek."

Penélope vertelt verder: "Ze verloor haar zoon. Dat beschadigde haar en haar huwelijk. Ze probeerde te overleven. Ik wilde haar recht doen. Ze deed de financiën en was de eerste investeerder. Dat waardeerde Enzo."



Gelukkig dezelfde humor
Over werken met Adam Driver zegt ze: "Hier kunnen we ontspannen en waarderen dat we dezelfde humor hebben. Maar toen we samenwerkten hadden we problemen met de regisseur en met elkaar en het resultaat. Onze scènes waren namelijk zo zwaar en intens dat sommige dagen gewoon heftig waren."

NieuwsFilm

meest populair