Leonardo DiCaprio doet heel geheimzinnig over zijn volgende filmrol: "Ik denk niet dat ik erover mag praten"

Leonardo DiCaprio doet heel geheimzinnig over zijn volgende filmrol: "Ik denk niet dat ik erover mag praten"

Maar toch hebben we al een idee over welke film DiCaprio het heeft.

Leonardo DiCaprio speelde dit jaar de rol van Ernest Burkhart in Martin Scorsese's Killers of the Flower Moon. Aangezien deze film nu wordt genomineerd voor veel filmprijzen, is de cast weer bezig met persrondes. DiCaprio onthulde iets opmerkelijks tijdens een recente verschijning in Londen.

Journalist Baz Bamigboye was aanwezig bij de bijeenkomt voor Killers of the Flower Moon in Londen, waarbij DiCaprio en Lily Gladstone aanwezig waren. Bamigboye vroeg naar DiCaprio's volgende film.

Volgende film
DiCaprio beantwoordde de vraag wat zijn volgende film is als volgt: "Ik heb er een, maar ik denk niet dat ik erover mag praten. Ik wil wel, maar ik denk niet dat ik mag. Ik zou je graag een primeur willen geven, maar dat kan ik niet"

Er zijn een aantal films waar DiCaprio bij betrokken is. Zo speelt hij onder andere de hoofdrol in Martin Scorsese's volgende film The Wager, maar de film waar hij naar refereert is waarschijnlijk een die nog niet officieel bekend is.

PTA
Eerder dit jaar brachten primeurtjesjagers al naar buiten dat DiCaprio een hoofdrol zou gaan spelen in de nieuwe film van topregisseur Paul Thomas Anderson. Dit is momenteel nog steeds niet officieel aangekondigd, dus de kans is groot dat DiCaprio het over deze film heeft.


Deze film wordt naar verluid een bewerking van het boek Vineland van Thomas Pynchon uit 1990. Als dit zo is, is dit Andersons tweede verfilming van een Pynchon-boek. In 2014 bracht hij namelijk Inherent Vice al uit.

NieuwsFilm

meest populair