Als je dacht dat 'Army of the Dead' al knotsgek was: Zack Snyder belooft "krankzinnig" vervolg

Als je dacht dat 'Army of the Dead' al knotsgek was: Zack Snyder belooft "krankzinnig" vervolg

Keert Zack Snyder na zijn twee Rebel Moon-films terug naar het Army of the Dead-universum?

Regisseur Zack Snyder startte in 2021 een volledig origineel nieuw filmuniversum met zijn Netflix-film Army of the Dead, en beloofde toen al dat er meerdere sequels en spinoffs zouden volgen.

Onlangs liet Snyder nog weten dat het geplande vervolg op Army nóg grootschaliger wordt op een knotsgekke manier.

Van slecht naar goed nieuws
En hoewel de film eerder al een prequel kreeg in de vorm van Army of Thieves, werden fans van Snyder teleurgesteld toen de geanimeerde prequel Army of the Dead: Lost Vegas niet doorging.

Snyder heeft er echter nu naar gehint dat deze animatieserie alsnog tot leven kan worden gebracht, zeker gezien het feit dat het project al voor een groot deel af was voordat het werd geschrapt.

Planeet vol zombies
Tijdens een interview met GamesRader+, zei Snyder het volgende over de uitbreiding van het Army of the Dead-universum:



"Ik ben een grote fan van het Army-universum. We werken aan - en we proberen weer op gang te krijgen - de Army-animatieserie, die heel cool werd. Alle stemopnames, van acteurs als Christian Slater, liggen gewoon al klaar."

Twee enorme franchises
Snyder vervolgde:

"We hebben net zo'n grote wereld bedacht als bij Rebel Moon het geval is. Mijn idee voor Army 2 is Planet of the Dead. Die wordt veel grootschaliger, en daar kan ik echt niet op wachten. Ik probeer nu deze beide monster-franchises parallel op te zetten, maar ik ben blij dat meer mensen uitkijken naar verdere avonturen in het Army-universum."



Het eerste deel van Snyder's Rebel Moon is vanaf 22 december te streamen via Netflix. Wanneer Planet of the Dead moet verschijnen, is nog onduidelijk.

NieuwsFilm

meest populair