Veelbelovende poster voor nieuwe grote 'Spider-Man'-film verschenen

Veelbelovende poster voor nieuwe grote 'Spider-Man'-film verschenen

In deze film van Sony en Marvel ontmoeten we een hoop nieuwe 'Spider-personages'.

Sony heeft de officiële poster gelanceerd voor Madame Web: het volgende hoofdstuk in de Spider-Man-saga. De poster belooft superheldenfans een uniek filmavontuur.

Deze nieuwe film, gebaseerd op de stripboekpersonages van Marvel, draait om Cassandra Webb alias Madame Web (Dakota Johnson). Deze ambulancemedewerker is helderziend en heeft de gave om in verschillende Spider-Manwerelden te kijken.

Het verhaal
Madame Webb is niet het enige 'Spider-personage' in deze film. Ze wordt namelijk vergezeld door Julia Carpenter (Sydney Sweeney), Mattie Franklin (Celeste O'Connor) en Anya Corazon (Isabela Merced). Allemaal webschieters!

De vrouwen nemen het samen op tegen de engerd Ezekiel Sims (Tahar Rahim). De groep moet de confrontatie aangaan met het verleden en de gevaren van het heden zien te overleven.

Poster
Aangezien het niet héél lang meer duurt voordat Madame Web in de bioscopen wordt uitgebracht, is Sony druk met het promoten van de prent. Zo is er nu dus een officiële poster verschenen.


Bekijk de afbeelding
Het moet gezegd worden: deze stijlvolle poster ziet er heel gaaf uit en geeft een goede blik op de verschillende personages in de film. Wij hebben in elk geval nog meer zin in de film gekregen.


Madame Web is vanaf 15 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen te bewonderen.

NieuwsFilm

meest populair