Barbara Sloesen over haar lichaam: "ik schaamde me voor mijn cupmaat"

Barbara Sloesen over haar lichaam: "ik schaamde me voor mijn cupmaat"

De Nederlandse actrice droeg kleding van haar broer om haar cupmaat te verhullen.

De Nederlandse actrice Barbara Sloesen ken je mogelijk als Anna Brandt uit de bekende Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden. Ook in films is zij veel te zien geweest. In gesprek met Beau Monde ging ze in op hoe blij ze is met haar lichaam.

De in 1988 geboren Barbara zegt tegenwoordig erg blij te zijn met haar lichaam. Dat was in haar tienerjaren wel anders, blijkt uit het interview met het bekende modeblad. Haar borsten waren namelijk groter dan die van haar leeftijdsgenoten.

Extreem grote kleding
"Die onzekerheid stamt uit mijn puberteit," zei de nu 35 jarige Barbara tegenover Beau Monde. Ze leende broeken en shirts van haar broer om haar grotere boezem te verhullen. "Ineens had ik een C-cup, als 15-jarige, en voor ik het wist, werd dit later cup F."

"Alle meisjes van school vergeleken hun borsten en ik vond dat met mijn grote cup wel heftig," zei Barbara. "Vriendinnen waren bij het horen van mijn maat altijd verbaasd: 'Dat kan helemaal niet!' Ja, ik wist ze goed te verbloemen. Ik droeg extreem grote kleding, de broeken en shirts van mijn broer."

Tegenwoordig zelfverzekerd
"De meiden gaan soms zelfs op stap, wanneer ik een laag shirtje draag," aldus de actrice uit films als Zwaar verliefd! en Rokjesdag. Haar volgende rol heeft ze in de serie Rundfunk: Duco & Roy en we zagen Barbara dit jaar al in Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn en Happy Single.



NieuwsFilm

meest populair