Netflix gaat voor grootse verfilming van 'My Hero Academia': een film of een serie?

Netflix gaat voor grootse verfilming van 'My Hero Academia': een film of een serie?

Joby Harold, producent van Monarch: Legacy of Monsters, geeft (soort van een) antwoord op deze vraag.

Netflix ontwikkelt al zeker een jaar een live-action verfilming van de succesvolle anime-serie My Hero Academia, maar producent Joby Harold heeft nu tijdens een interview met Collider onthuld dat de productie misschien zelfs al is begonnen.

Harold gaf niet veel verdere informatie vrij, maar bevestigde wel dat de live-action versie 100% zeker gaat gebeuren. De grote vraag is nu: wordt het een serie of een film?

Enthousiaste producent
Tijdens het interview, dat in het teken stond van Monarch: Legacy of Monsters (ook geproduceerd door Harold), vroeg Collider hem naar My Hero Academia. Harold reageerde daar als volgt op:

"Ja, dat project gaat echt gebeuren. Het is iets waar ik momenteel aan werk en ontzettend veel van houd. Ik kan niet wachten om naar buiten te brengen wat we maken. Het is een enorm project."

Cryptisch antwoord
Toen hem daarna echter werd gevraagd of het project een serie of een film betreft, werd Harold opeens erg vaag:



"Ik kan bevestigen dat het een live-action project is, maar meer dan dat kan ik niet zeggen. Het is een enorm ding in mijn leven momenteel. Het is een fantastische kans en ik ben er erg blij mee."

Enorm project op komst
Buiten de betrokkenheid van Harold, weten we dat Netflix aan het project samenwerkt met Legendary Entertainment. Kôhei Horikoshi wordt daarnaast genoemd als scenarist naast Harold. Shinsuke Sato wordt als een regisseur genoemd.



Het is nog onduidelijk wanneer we de live-action versie van My Hero Academia kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair