Ryan Reynolds laat zich verleiden door supermodel Gigi Hadid

Ryan Reynolds laat zich verleiden door supermodel Gigi Hadid

Ryan Reynolds draagt kleding van de nieuwe kledinglijn van Gigi Hadid op zijn Instagram.

Ryan Reynolds durft te bekennen dat hij voor supermodel Gigi Hadid valt. En dat is bijzonder, want hij is namelijk getrouwd met Blake Lively, de ster uit The Shallows en A Simple Favor.

Gelukkig draait het niet om een andere verleiding dan de nieuwe kledinglijn van het prachtige model. Op zijn Instagram-stories toonde Ryan een nieuw en erg comfortabel overhemd. Dat bericht valt hier te zien in het artikel van People. Hij schreef erbij: "Mijn vriendin maakt verrekt fijne kleding."

Groot hart voor vrienden
Het is duidelijk dat de acteur uit Deadpool en Red Notice een groot hart heeft voor zijn vrienden. Laatst werd hij in New York City gespot met Blake Lively, Gigi Hadid, Zoë Kravitz, Channing Tatum en Taylor Swift aan tafel. Dat moet een interessant diner zijn geweest.

Gigi Hadid zou intussen in een relatie zijn met Bradley Cooper, de acteur uit Guardians of the Galaxy en Maestro. Ook hij betuigt steun voor haar luxueuze uniseks-merk Guest in Residence. Gigi reageert op het bericht van Ryan met: "Dank je wel, mijn broeder."

Film in de maak
Ryan Reynolds werkt aan nieuwe filmprojecten, evenals Blake Lively. Ryan plaatste recent een bericht over zijn nieuwe superheldenfilm op zijn Instagram. Zoals hieronder te zien valt, is hij druk bezig met het entertainen van alles en iedereen.



NieuwsFilm

meest populair