Sylvie Meis is erg trots op haar figuur: "jullie kennen mijn lichaam intussen wel"

Sylvie Meis is erg trots op haar figuur: "jullie kennen mijn lichaam intussen wel"

Sylvie Meis vindt zichzelf "vrouwelijk zonder overdreven curvy te zijn", zei ze in Grazia.

De Nederlandse celeb Sylvie Meis zien we regelmatig in het celebritynieuws van FilmTotaal verschijnen, vaak om weer een opvallende fotoreeks op Instagram. Maar ze haalt ook op andere manieren het nieuws.

In haar column in het blad Grazia liet zij zich in 2019 uit over haar lichaam waar ze super trots op is. "Ik ben van het nastreven van de beste versie van jezelf," schreef ze.

25-jarige
"Ik ben een 40-jarige vrouw met een lichaam waar menig 25-jarige toch naar zou kunnen kijken van: Nah, zou ik ook wel willen," aldus de zelfverzekerde Sylvie over haar eigen lichaam.

"Ik denk dat jullie mijn lichaam intussen wel een beetje kennen: slank maar niet dun, getraind maar niet superdroog of te gespierd, vrouwelijk zonder overdreven curvy te zijn," ging ze verder ter promotie van haar eigen fitness app, die vermoedelijk al niet meer bestaat.

Niet wie ik ben
"Ik propagandeer geen onnatuurlijke shape of een drooggetraind lijf. Niet dat ik daar wat op tegen heb, maar het is niet wie ík ben," aldus Sylvie.


Ze heeft ook een voorbeeld, namelijk actrice en zangeres Jennifer Lopez: "Ik hou van haar instelling: positief denken, visualiseren, jezelf blijven uitdagen en harder werken dan de rest."

NieuwsFilm

meest populair