De 3 grootste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen

De 3 grootste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Netflix pakt deze week weer uit met de nodige films en series.

Netflix voegt iedere week een hoop nieuwe films en series toe aan zijn catalogus. Ook deze week verschijnen er weer een aantal interessante titels op de streamingdienst. Dit zijn de 3 opvallendste film-toevoegingen.

Love Again (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: James C. Strouse | Cast: Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, Céline Dion, e.a. | Vanaf dinsdag
Mira Ray heeft moeite om de dood van haar verloofde te verwerken. Ze sms't regelmatig haar gedachten naar zijn oude telefoon. Dat nummer blijkt echter inmiddels te zijn toegewezen aan Rob Burns, een journalist die druk is met een artikel over Céline Dion. Hij is onder de indruk van Ray's berichten en ontwikkelt een band met haar. Burns vraagt Dion om hem te helpen Mira voor zich te winnen.



Operation Kandahar (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Navid Negahban, Ali Fazal, e.a. | Vanaf donderdag
Wanneer de CIA een geheim nucleair programma in Iran ontdekt, is het aan agent Tom Harris om deze faciliteit op te blazen. Later verschijnt zijn gezicht echter in het nieuws en wordt zijn identiteit ontmaskerd. Direct openen vijandige troepen de jacht op hem. Aan Harris om zichzelf en zijn vertaler in veiligheid te brengen. Een levensgevaarlijke uitdaging.



Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Fell | Cast: Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey, e.a. | Vanaf vrijdag
De kippen Ginger en Rocky leven na hun ontsnapping uit de boerderij een zorgeloos bestaan op een utopisch kippeneiland. Hun dochtertje Molly snakt echter naar avontuur en reist af naar het vasteland. Daar stuit ze op een onheilspellende, nieuwe dreiging: een enorme fabriek die kipnuggets op spectaculaire wijze hoopt te vernieuwen. Aan Ginger, Rocky en Molly om in actie te komen.



NieuwsFilm

meest populair