Eerste details over nieuwe film van 'Past Lives'-regisseur na prijzenregen

Eerste details over nieuwe film van 'Past Lives'-regisseur na prijzenregen

Filmmaakster Celine Song heeft het script al geschreven en A24 steunt het.

Toneelschrijfster Celine Song wist in januari dit jaar een gigantisch succes te oogsten op Sundance en diverse andere filmfestivals met haar filmdebuut Past Lives. De kans is dan ook groot dat er binnenkort Oscar-nominaties aan zitten te komen.

Dit succes smaakte blijkbaar naar meer, want Song zal opnieuw met filmstudio A24 gaan samenwerken aan een gloednieuw project in de vorm van een romantische komedie. Het plan is om begin volgend jaar te starten met de productie.

Verhaal
Over de casting weten we momenteel nog niets, maar de eerste plotdetails van Songs tweede langspeler, The Materialists genaamd, zijn al bekend:

'Tegen de levendige achtergrond van New York City, een stad die nooit slaapt en bekend staat om zijn diverse en dynamische relaties, biedt Materialists een uniek kijkje in de levens van de elite van de stad. Lucy's expertise op het gebied van matchmaking is zeer gewild bij degenen die bereid zijn een premie te betalen voor haar diensten. De film zinspeelt echter op complicaties die zich kunnen voordoen, wat leidt tot een giftige liefdesdriehoek die de levens van alle betrokkenen dreigt te ontrafelen.'

Doorbraak
Met deze twee projecten die behoorlijk (lijken) te verschillen, kunnen we al zachtjes voorspellen dat Celine Song een maker wordt om in de gaten te houden.


Past Lives is (nog hier en daar) te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair