3 wel hele bizarre films om vanavond te kijken

3 wel hele bizarre films om vanavond te kijken

Deze bijzondere, gekke films kijk je op streaming of vod.

Er zijn heel wat vreemde films verschenen. FilmTotaal heeft vandaag drie 'bizarre' films op een rijtje gezet die je absoluut een keer gezien moet hebben. Dit keer: van 'Borat' tot 'Beau'.

Borat Subsequent Moviefilm (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Woliner | Cast: Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova, Tom Hanks, e.a. | Te zien op: Prime Video
Borat, een controversiële tv-reporter uit Kazachstan, reist opnieuw af naar de Verenigde Staten om daar een bijzonder cadeau te overhandigen aan de Republikeinse vicepresident Mike Pence: zijn tienerdochter. Het coronavirus lijkt echter roet in het eten te gooien en bemoeilijkt zijn missie.



Beau is Afraid (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Joaquin Phoenix, Patti LuPone, Amy Ryan, e.a. | Te zien op: Prime Video
De vijftiger Beau, een vrij onopvallend type, wordt al sinds zijn geboorte gekweld door allerlei angsten. Nu zit hij behoorlijk in de maag met zijn aanstaande bezoek aan zijn nogal dominante moeder, waar hij naartoe moet om de sterfdag van zijn vader te herdenken. Maar dan verandert een onverwachts telefoontje zijn plannen en belandt hij in een nog dieper dal.



I'm Thinking of Ending Things (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Kaufman | Cast: Jessie Buckley, Toni Collette, Jesse Plemons, e.a. | Te zien op: Netflix
Een jonge vrouw twijfelt over haar relatie met Jake, maar gaat toch akkoord om zijn ouders te ontmoeten. Daarvoor moeten de twee een behoorlijk lange autorit maken. Onderweg wordt het stel verrast door een zware sneeuwstorm. Eenmaal aangekomen bij de boerderij, wordt de vrouw al snel geconfronteerd met allerlei vreemde zaken, waardoor ze begint te twijfelen over alles en iedereen.



NieuwsFilm

meest populair