Deze bizarre thriller op Netflix scoort dit weekend als een malle

Deze bizarre thriller op Netflix scoort dit weekend als een malle

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze films worden daarbij het vaakst opgezet.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Leave the World Behind (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Esmail | Cast: Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, e.a. | Kijk direct
Amanda en Clay hebben een villa gehuurd voor een weekendje weg met hun kinderen Archie en Rose. Hun rust is abrupt verstoord wanneer er 's nachts twee vreemden - G.H. en zijn dochter Ruth - voor de deur staan met slechts nieuws. Zij beweren dat er groot gevaar dreigt in de vorm van cyberaanval en zoeken onderdak. Vanaf dan wordt de situatie met de minuut spannender.



Catering Christmas (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: T.W. Peacocke | Cast: Merritt Patterson, Daniel Lissing, Michael Hanrahan, e.a. | Kijk direct
Het cateringbedrijfje van Molly wil maar niet lopen. Dan krijgt ze de kans om te koken voor het kerstgala van de lokaal bekende Jean en haar stichting. Deze opdracht neemt een onverwachte wending wanneer ze Jeans neef Carson ontmoet. Deze knappe man krijgt de taak om ervoor te zorgen dat Molly's diner een succes wordt. Al snel bloeit de liefde op.



Family Switch (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers, e.a. | Kijk direct
De familie Walker is een gezin van vijf: moeder Jess, vader Bill, hun zestienjarige dochter CC, veertienjarige zoon Wyatt en de tweejarige Mia. Door een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor de kerst wisselen Jess en Bill van lichaam met hun tienerkinderen. Logischerwijs breekt er daarop chaos uit in het gezin. Ze doen er vervolgens alles aan om dit ongedaan te maken.



NieuwsFilm

meest populair