3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Monday (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Argyris Papadimitropoulos | Cast: Sebastian Stan, Denise Gough, Dominique Tipper, e.a. | Kijk direct
Mickey en Chloe, Amerikaanse dertigers die in Athene wonen, ontmoeten elkaar op een vrijdag tijdens een hete zomer. Als Chloe's tijd in Griekenland ten einde loopt, besluit ze haar succesvolle baan thuis op te geven en te kijken of één weekend passie kan uitgroeien tot iets meer. In drie dagen tijd leren ze elkaar beter kennen en beleven ze een zinderende trip.



The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.



Bird Box (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Susanne Bier | Cast: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, e.a. | Kijk direct
In de nabije toekomst is het merendeel van de bevolking uitgemoord door aliens die je niet in de ogen mag kijken. Malorie, een van de weinige overlevenden, probeert zich samen met haar kinderen in veiligheid te brengen. Daarvoor moeten ze geheel geblinddoekt op pad.



NieuwsFilm

meest populair