Carice van Houten niet altijd bezig met uiterlijk, maar: "Ik wil andere billen"

Carice van Houten niet altijd bezig met uiterlijk, maar: "Ik wil andere billen"

De Nederlandse ster die een grote naam werd in Hollywood had ooit behoefte aan een andere bilpartij.

De Nederlandse actrice Carice van Houten wist zich via films als Suzy Q, Minoes, Alles is Liefde en vooral Zwartboek in de kijker te spelen. Het leverde haar vele rollen op in Hollywood-producties, met haar aandeel in Game of Thrones als bekendste.

Andere rollen had ze in Valkyrie met Tom Cruise, de scifi-film Repo Men en Brimstone van Martin Koolhoven. Even geleden was ze nog te zien in de serie Dangerous Liaisons en haar volgende film heet Poor Boy van regisseur en man Guy Pierce.

Uiterlijk
Een van haar vaste maatjes door de jaren heen is Halina Reijn en in 2010 verschenen ze samen in het tv-programma Gewoon Mooier van RTL. Ze gingen daarin samen naar MediSpa in Amsterdam voor een cellulitebehandeling.

"Op het moment dat we aan het werk zijn, zijn we er totaal niet mee bezig," zegt Carice stellig in onderstaande video. "Je kan er niet over nadenken als je aan het werk bent, want dan ben je verloren."


"Ik heb niets laten doen aan mezelf, maar ik smeer me wel kapot," zegt Halina later in de reportage, als Carice maar moeilijk haar lach kan inhouden.

Billen
In de video hierboven is het niet te zien, maar Carice zei ook dat de cellulites op haar achterwerk haar een doorn in het oog is. "Maar daar zijn ook behandelingen voor. Die doe ik omdat ik toch vier bij vier in de bioscoop met mijn blote billen ben. Ik heb daar liever een klein maantje dan een heel kraterlandschap," meldde AT5 in 2010.



NieuwsFilm

meest populair