Amanda Seyfried zegt "nooit meer" tegen Marvel en DC door Hugh Jackman

Amanda Seyfried zegt "nooit meer" tegen Marvel en DC door Hugh Jackman

Amanda Seyfried doet geen intens stuntwerk en wil niet werken voor DC of Marvel vanwege haar ervaring met de film "Pan".

Amanda Seyfried is in aardig wat films te zien. Zo verblijdde ze fans met Jennifer's Body, Mamma Mia! en Mank.

Al die films op haar cv hebben één ding gemeen: ze doet geen intens stuntwerk - op de film Pan na. En eigenlijk komt het door diezelfde film met Hugh Jackman dat zij niet wil werken voor DC of Marvel. Alhoewel zij het werken aan de film uit 2015 als positief ervoer.

Fijne film dat wel
Ze zei in onderstaand interview bij Late Night with Meyers dat zij de film op zich en haar collega's helemaal prima vond. Maar ze vertelde ook over haar ervaring: "Ik deed een cameo en het werd een groot nachtmerrie. Nooit meer."

Ze vertelde waarom haar werkelijkheid anders was: "Toen ik instemde, was er voor mijn personage geen sprake van een green screen of 'wirework'. Ik speel geen fee, dus waarom zou ik vliegen en moeten overgeven?"

Erg ziek van stuntwerk
Amanda wordt dus kotsmisselijk van stuntwerk. Het is niet aan haar besteed. Ze zei al in een eerder interview dat agents meestal vinden dat een superheldenfilm goed is voor hun cliënten. Ze is het niet met hen eens en wees destijds het personage Gamora af in Guardians of the Galaxy.



NieuwsFilm

meest populair