Deze horrorfilms moet je in 2024 direct gaan kijken als ze uitkomen

Deze horrorfilms moet je in 2024 direct gaan kijken als ze uitkomen

Het nieuwe jaar is in aantocht: dit zijn de horrorfilms die je moet gaan zien.

Binnenkort ronden we weer een jaar af en verwelkomen we een jaar vol nieuwe films, groot en klein. Komende periode kijken we naar de meest opvallende films die in 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Vandaag kijken we naar het genre horror. Hieronder staan de drie films in dat genre die je in 2024 niet mag missen.

A Quiet Place: Day One (27 juni)
Regie: Michael Sarnoski | Cast: Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou, Denis O'Hare, Lupita Nyong'o
Deze film speelt zich af in dezelfde wereld van A Quiet Place en Part 2 en wijkt af van het familieverhaal van Abbott. De spin-off volgt een vrouw, gespeeld door Lupita Nyong'o, die de gruwelijke eerste momenten van de buitenaardse invasie probeert te overleven in de luidruchtigste stad ter wereld, New York City.


Alien: Romulus (16 augustus)
Regie: Fede Alvarez | Cast: Cailee Spaeny, Isabela Merced, Archie Renaux, Aileen Wu, David Jonsson
Veel is er nog niet duidelijk over de film al volgt deze naar verluidt een groep jongeren uit een verre wereld, die worden geconfronteerd met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.


Nosferatu (25 december)
Regie: Michael Sarnoski | Cast: Emma Corrin, Aaron Taylor-Johnson, Nicholas Hoult, Bill Skarsgård, Willem Dafoe, Lily-Rose Depp
Deze horrorfilm vertelt een gotisch verhaal over de obsessie tussen een gekwelde jonge vrouw en de angstaanjagende vampier die verliefd op haar is, wat tot ongekende horror leidt.



NieuwsFilm

meest populair