Deze foto's van Katja Schuurman gaan de geschiedenisboeken in

Deze foto's van Katja Schuurman gaan de geschiedenisboeken in

De Nederlandse actrice liet al wat foto's van zichzelf maken, maar deze reeks is historisch.

Actrice en celeb Katja Schuurman zagen we de afgelopen jaren al heel wat keren op FilmTotaal voorbij komen. Vaak waren dit foto's van haar eigen Instagram-kanaal, maar ze heeft ook al heel wat fotoreeksen laten maken voor bekende bladen.

Zo liet ze in 2019 een reportage maken voor FHM, in het kader van de jaarlijkse FHM500. Ze wordt in het artikel aangekondigd als "de absolute droomvrouw", en: "Ze is als een dure rode wijn uit de Bordeauxstreek, want naarmate de tijd verstrijkt wordt ze alleen maar lekkerder."

Geschiedenisboeken
Misschien is het wat overdreven om over geschiedenisboeken te spreken, maar de fotoreportage uit 2019 mag er zeker zijn. Katja over de reeks en fotograaf tegen FHM: "Wát een mooie foto's zijn het geworden! Het was heel lekker werken met Jasper Suyk. Hij heeft in razend tempo zulke mooi dingen geschoten, ik ben heel erg blij met het resultaat."

En daar heeft Katja helemaal gelijk in. We zien haar namelijk in bad, op bed, in de slaapkamer en zelfs het drinken van water uit de kraan wordt opeens iets heel anders.

Vleeskeuring
Overigens vroeg FHM heel zelfbewust of zij de FHM500 een "ordinaire vleeskeuring" vindt. Daarop zei Katja: "Het gaat voor een groot gedeelte over uiterlijk. Maar degenen die knap van buiten zijn en chagrijnig van binnen zullen niet snel hoog eindigen. Je hebt ook lijstjes van Quote, die gaan over geld. Of lijstjes over succes."


De foto's van de nu 48-jarige Katja Schuurman zien? Je vindt deze op de website FHM.


NieuwsFilm

meest populair