De man van Julia Roberts maakt ook films: Hoe blijven ze toch zo gelukkig?

De man van Julia Roberts maakt ook films: Hoe blijven ze toch zo gelukkig?

Julia Roberts, een van de meest gevraagde Hollywood-sterren, prijst haar man als de kapitein van hun gezin.

Julia Roberts is al tientallen jaren een van de meest gevraagde Hollywood-sterren. Ze maakte klassiekers als Pretty Woman, The Pelican Brief en Nottinghill. Ze is nu te zien in de spannende Netflix-film Leave the World Behind.

Zelf zegt Julia dat ze dat succes kan hebben door de steun thuis. Ze is al meer dan 20 jaar samen met haar man, Daniel Moder. Ze hebben een tweeling (dochter en zoon) van 19 jaar en een zoon van 16. Het gezin is hecht en wordt zoveel mogelijk uit de schijnwerpers gehouden.

Ook in de filmindustrie
Julia leerde haar Danny kennen op de filmset van The Mexican. Hij is een cinematograaf en werkte onder meer aan Mona Lisa Smile, Mr. & Mrs, Smith en Spider-Man 3. Naast bioscoopfilms maakt hij ook televisieproducties.

Recent werd gevraagd hoe het gezin zo hecht blijft en die liefde blijft tussen het stel. Julia zei tegen Today: "Het start met Danny Moder. Hij is van ons en onze kapitein. Voelen hoe diep het leven gaat, start met hem. De juiste persoon trouwen is erg belangrijk. Er is een hoop begrip voor elkaar."

Meer over het koppel
Foto's van het paar staan hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van Today vertelt zij meer.



NieuwsFilm

meest populair