Drie keer raak: Alexandra Daddario, Addison Rae en JLo verrassen vriend en vijand in waanzinnige jurkjes

Drie keer raak: Alexandra Daddario, Addison Rae en JLo verrassen vriend en vijand in waanzinnige jurkjes

De actrices waren de afgelopen dagen op een aantal events aanwezig, en hoe!

Het seizoen vol filmfestival en -feestjes is weer begonnen, en uiteraard zijn er op andere plekken ook heel wat rode lopers te vinden. Op dit moment lijkt iedere celeb wel ergens op een loper aanwezig. We pakken de opvallendste drie er even tussenuit.

De eerste is Alexandra Daddario. We zien haar op de rode loper bij het event Elle Women in Hollywood. De Baywatch-ster zien we in een zwart jurkje met een wel erg opvallend bovenstuk. De fotoreeks zien? Je vindt deze hier op het Insta-kanaal van Alexandra.

JLo en Addison
De volgende actrice met een opvallend jurkje is Jennifer Lopez. We zien haar ook op de loper van Elle Women in Hollywood 2023. JLo draagt een jurkje met een wel heel merkwaardig bovenstuk van metaal of kunststof.

En dan hebben we ook nog Addison Rae. De TikTok-ster en parttime-actrice uit onder meer He's All That en het recente Thanksgiving overtreft haar voorgangers in een zwart doorschijnende jurk. Addison was aanwezig bij een feestje van het Academy Museum of Motion Pictures. Bekijk de foto.

Of anders Salma?
Gisteren plaatsten we nog een artikel met foto's van Salma Hayek, en ook zij ziet er oogverblindend goed.

NieuwsFilm

meest populair