Salma Hayek is ouderwets oogverblindend in opvallend wit jurkje

Salma Hayek is ouderwets oogverblindend in opvallend wit jurkje

De bekende actrice krijgt weer alle aandacht tijdens een gala van het Academy Museum of Motion Pictures.

Actrice Salma Hayek mag dan wel in september 57 jaar zijn geworden, maar dat neemt niet weg dat ze er af en toe uitziet alsof ze nog rond de 30 jaar is. Tijdens een gala van het Academy Museum of Motion Pictures was ze misschien wel de opvallendste verschijning.

Op de rode loper van het gala zien we Salma in een witte jurk die haar weer goed staat. Het lijkt erop dat de actrice dit ook doorheeft, aangezien ze heel wat foto's van zichzelf in de witte jurk deelde met haar 27,5 miljoen volgers.

Gala
We zien Salma ook op een foto met zangeres en parttime actrice Dua Lipa (Barbie, Argyle) en Camila Morrone, bekend uit onder andere de film Valley Girl en de miniserie Daisy Jones & the Six. De andere foto's roepen vooral de vraag op: Is Salma óf haar jurk het mooiste wat er te zien is?

Wil je de foto van Salma graag even zien, dan vind je deze op haar Instagram-pagina. Ze heeft vijf foto's geplaatst, en nog eens drie foto's en twee video's in een andere post.

Jaarlijkse gala
"Een prachtige avond tijdens het derde jaarlijkse gala van het Academy Museum of Motion Pictures, gepresenteerd door Rolex met enkele inspirerende vrouwen uit de hele branche," schrijft Salma bij de fotoreeks. Hieronder zie je Salma in een clip van de Black Mirror-aflevering.


Eerder dit jaar zagen we Salma in het afsluitende Magic Mike's Last Dance van ??Steven Soderbergh en uiteraard met Channing Tatum. Ook was ze dus te zien in de aftrap van het nieuwste seizoen van de serie Black Mirror van Netflix.

Without Blood
Wanneer haar volgende film verschijnt is nog niet bekend. Ze speelt in Without Blood van regisseur Angelina Jolie het personage Nina die op jonge leeftijd haar ouders verliest tijdens een oorlog. We ontmoeten haar in de film vijftig jaar later, als ze haar redder ontmoet.

NieuwsFilm

meest populair