Mark Ruffalo waardeert de carrière-risico's die Robert Downey Jr. durft te nemen

Mark Ruffalo waardeert de carrière-risico's die Robert Downey Jr. durft te nemen

Mark Ruffalo bewondert zijn collega Robert Downey Jr. voor zijn veelzijdige acteerkunsten en prestaties.

Mark Ruffalo heeft een imposante filmcarrière met films zoals Poor Things, Dark Waters en Spotlight. Veel mensen kennen hem als superheld Hulk uit de Marvel-universe.

Hij bewondert echter op zijn beurt Robert Downey Jr. mateloos. In gesprek met zijn collega uit Avengers zegt Mark: "Weet je, jij hebt alles wel gedaan. Ik bedoel dat je alles hebt, dat jij je niet hoeft te bewijzen. Jij bent er al op de meest mooie manier."

Een nieuw niveau
Mark vervolgt: "En dan doe jij die rol in Oppenheimer. Dat is weer op een heel nieuw niveau. Je zet je neer zoals dat helemaal niet hoeft. We zien een totaal ander karakter. Fysiek ben je anders, vocaal ook."

Robert Downey hielp namelijk als de actieheld Iron Man de Marvel-studio naar een oneindig succes. Zelf is hij allang binnen met zijn cv. Mark zegt verder: "We zien een andere vent. Die discipline en dat reiken naar iets anders is bewonderenswaardig. Daarom kijk ik naar je op en zal ik dat altijd blijven doen."

Een vet compliment
Dat is een groot compliment. In de onderstaande YouTube-video van Variety is het gesprek te volgen - net als het antwoord van Robert.



NieuwsFilm

meest populair