Bekijk de eerste trailer van 'Good Grief', het nieuwe Netflix drama met Dan Levy

Bekijk de eerste trailer van 'Good Grief', het nieuwe Netflix drama met Dan Levy

Netflix komt met een nieuwe komische drama-film van de maker van 'Schitt's Creek'.

Bedenker en ster van Schitt's Creek, Dan Levy, komt met een nieuwe film op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven van het komedie-drama Good Grief.

Dan Levy werd bekend als schrijver en acteur van de komedieserie Schitt's Creek. Daarna had hij rolletjes in o.a. Sex Education en Haunted Mansion. In zijn nieuwste film, Good Grief, speelt hij niet alleen de hoofdrol, hij neemt ook de regie voor zijn rekening.

Verdriet
De film volgt Marc Dreyfus (Levy), die moeite heeft met het verwerken van het verlies van zijn echtgenoot, Oliver (Luke Evans). Samen met zijn beste vrienden, Sophie (Ruth Negga) en Thomas (Hamish Patel) vliegt hij naar Parijs waar hij geconfronteerd wordt met zijn verdriet.

Terwijl Marc probeert om te gaan met het verlies van zijn geliefde wordt hij ook geconfronteerd met de dood van zijn moeder, een pijn die hij jarenlang heeft weggestopt.

Netflix
"Het is grappig, het is bitterzoet, de film heeft mij geholpen om met mijn eigen verlies om te gaan", vertelt Levy tegen Variety. "Ik hoop dat de film ook anderen kan helpen met hun verdriet om te gaan."



Good Grief is vanaf 5 januari te bekijken op Netflix. Bekijk hier alvast de trailer.

NieuwsFilm