Yolanthe Cabau praat over haar figuur

Yolanthe Cabau praat over haar figuur

De Nederlandse actrice zit vaak in de gym, maar als het even niet gaat dan heeft dat snel impact.

Op FilmTotaal zie je regelmatig artikelen over de Instagram-posts van actrice Yolanthe Cabau. En dat is helemaal niet gek, aangezien ze enorm veel fans heeft. Veel van haar berichten komen uit de gym, of met sportkleding aan.

Heel gek is dat niet. Yolanthe heeft namelijk een eigen merk waaronder ze sportkleding en supplementen verkoopt. Ze is regelmatig zelf het uithangbord voor haar 1,3 miljoen volgers.

Figuur
Yolanthe sport zelf ook als een malle. In 2014 sprak ze tijdens de RTL Talkshow van Humberto Tan over hoe ze haar lichaam fit houdt. "Ik train wel vier, vijf keer per week," zei Yolanthe. "En dat vind ik gewoon belangrijk."

Ze vertelde dat ze voor haar trouwdag enorm aan de slag ging. "Toen ben ik heel erg gaan trainen en ben ik ook afgevallen. Dat babyvet er een beetje af. En dat vond ik zo mooi en toen dacht ik, waarom hou ik dat gewoon niet bij." aldus Yolanthe. "Sindsdien zit ik gewoon lekker strak in mijn vel."

Aankomen
Maar het gaat niet altijd even goed. "Als je aankomt en afvalt, tenminste ik dan, mijn borsten, mijn billen en mijn wangen die komen als eerste aan," vervolgt de brunette op tv. "En die vallen ook als eerste af."


"Bij de meeste vrouwen is dat zo. Dan zijn dat de plekken waar je afvalt. Dat zie je in je gezicht en je boezem en je billen. En die komen ook als eerste aan," legde de Nederlandse ster uit.

Films
Natuurlijk bleef Yolanthe tussendoor acteren en heeft sinds 2014 voldoende films gemaakt. Op dit moment lijkt ze overigens even geen plannen te hebben. De focus lag even bij enkele Engelstalige films, maar die producties werden niet bepaald goed ontvangen.



NieuwsFilm

meest populair