Jochie doet perfecte Rocky Balboa-speech en zet Sylvester Stallone te kijk

Jochie doet perfecte Rocky Balboa-speech en zet Sylvester Stallone te kijk

Sylvester Stallone viert Rocky Day bij standbeeld van Rocky bij het Philadelphia Museum of Art en staat verbaasd van een speech.

Na bijna 50 jaar is Sylvester Stallone terug waar het allemaal begon: het Philadelphia Museum of Art. Een standbeeld van Rocky siert het park en trekt het hele jaar door fans.

Op 3 december 1976 kwam de iconische film Rocky uit. De film werd deels rond de treden van het museum opgenomen, want Sylvester groeide op in de stad. Het museum was daarbij belangrijk voor hem.

Plechtige gebeurtenis
Voortaan is 3 december daar nu een officiële Rocky Day. Blij met de eer zei 'Sly' bij die plechtigheid: "Mijn leven veranderde toen ik als kind die trap op en afrende en het museum vervolgens binnen ging. Ik raad iedereen aan een kijkje te nemen in het gebouw. Je zult net als ik niet meer dezelfde zijn."

Bij het feestje werd Sylvester ook verrast met 'Ro Knows', een jochie dat al eerder sterren verraste met speeches. Ook nu leerde hij de Rocky Balboa-speech uit het hoofd en schreeuwde het er vol passie uit. De superster was zichtbaar onder de indruk.

Passionele interactie
Hun interactie is hieronder in de video op Reddit te zien. Hier in het artikel van People wordt meer verteld. Feit is dat er nog altijd kijkers zijn die geïnspireerd raken door het doorzettingsvermogen van Rocky en zelf ook hun problemen overkomen. Want zoals 'Sly' altijd zegt: "Keep punching."

Young boy makes the Rocky speech to Sylvester Stallone and nails it.
byu/IanAgate inMadeMeSmile


NieuwsFilm

meest populair