Hayden Panettiere uit 'Scream' laat je mond wagenwijd openvallen op het strand

Hayden Panettiere uit 'Scream' laat je mond wagenwijd openvallen op het strand

De Amerikaanse actrice ken je uit onder andere Heroes en Scream 6.

De Amerikaanse actrice Hayden Panettiere zag je nog redelijk recent op het witte doek. Ze speelde namelijk opnieuw een rol in de Scream-franchise. Maar ze is wel van meer films en series bekend.

De slechts 1.53 meter grote actrice heeft een Instagram-account, maar ze is niet de meest actieve persoon op die social. De meer spannende kiekjes worden geplaatst door de paparazzi. Het Insta-kanaal Holllywood actress komt nu met een zeer zomerse foto van Hayden.

Films en series
De blondine is vooral bekend van de serie Heroes waarin ze doorbrak. Ze speelde in de superheldenserie het personage Claire Bennet, maar liefst vier seizoenen lang totdat de serie in 2010 werd afgerond.

In de Scream-franchise is ze als Kirby Reed te zien. In deel vier leek ze nog een onschuldig slachtoffer en in het meest recente deel keert ze terug als handlanger. Andere rollen speelde ze in onder andere de films The Cove en Custody, en de serie Nashville.

Zomers
Op het Insta-kanaal Holllywood actress zien we nu twee foto's van de in Palisades, New York geboren actrice. We zien haar wandelend over straat en ze lijkt van het strand te komen. Wat ze precies aan het doen is, wordt niet duidelijk. Zomers zijn de kiekjes wel.


De nu 34-jarige Hayden Panettiere op de zomerse foto's zien? Check deze dan hier op het kanaal van Holllywood actress.

Hieronder zie je een recente post van Hayden op haar eigen kanaal. Ze is duidelijk blij met haar reportage in het magazine IRK.



NieuwsFilm

meest populair