De keer dat Katja Schuurman met zeven mensen in een jacuzzi aan het spetteren was

De keer dat Katja Schuurman met zeven mensen in een jacuzzi aan het spetteren was

De Nederlandse actrice/presentatrice heeft behoorlijk wat wilde avondjes gehad.

De Nederlandse actrice Katja Schuurman kennen we allemaal wel van Goede tijden, slechte tijden of anders van haar werk in andere tv-series of films. Uiteraard is ze ook vaak genoeg te gast bij allerlei tv-shows.

In 2019 was Katja te gast bij het praatprogramma Gert Late Night, dat gepresenteerd werd door de Belgische presentator James Cooke. Ze was in dat interview behoorlijk openhartig over haar "avonturen in de avonduren".

Jacuzzi
Ze liet onder meer weten dat ze voor "vrije liefde" is. "We zijn sowieso altijd met z'n twee," zegt Katja, die in de zomer van dat jaar trouwde met chef-kok Freek van Noortwijk. "Maar soms denken we: 'oh, daar is ook wel een leuk iemand. Dan kan er van alles ontstaan'."

Presentator James Cooke vroeg ook met hoeveel mensen ze tegelijk iets hebben meegemaakt. "Hoeveel hadden we er laatst in de jacuzzi?" dacht ze hardop. "Zeven?"

Stiekem en open
"Hoeveel mensen gaan er niet uit elkaar? Meestal omdat iemand vreemd gaat, of omdat de spanning er niet meer is," zei ze destijds. "Er gebeurt heel veel stiekem, en ik vind stiekem veel erger dan open."


Bekijk op AD.nl de video waarin Katja in gesprek is met James Cooke

Later onthulde Katja dat ze spijt had van de uitspraken. "Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen," schreef de presentatrice niet veel later op Instagram.

Laatste keer
"Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou," aldus Katja op Instagram. "Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven."



NieuwsFilm

meest populair