Het prachtige gezicht van Catherine Zeta-Jones is toch flink misvormd

Het prachtige gezicht van Catherine Zeta-Jones is toch flink misvormd

De 54-jarige Catherine Zeta-Jones, vrouw van Michael Douglas, is flink onder handen genomen.

Actrice Catherine Zeta-Jones is bekend van vele grote films en ze was even geleden nog te zien in het eerste seizoen van de Netflix-serie Wednesday. De prachtige Britse is wel flink onder handen genomen door plastische chirurgen.

Op Instagram zien we nu een nieuwe video van de ster. Ze zit in de auto met haar man Michael Douglas en ze zijn onderweg naar het International Indian Film Festival, om daar te shinen op de rode loper.

Plastische chirurgie
De 54-jarige Zeta-Jones was in de jaren 90 een grote naam. Ze speelde in films als The Mask of Zorro, Traffic, Side Effects en Chicago. Ze won in 2003 zelfs een Academy Award voor haar bijrol als Velma Kelly in de laatstgenoemde film.

Naast haar rol in Wednesday was ze verleden jaar ook te zien in de serie National Treasure: Edge of History van Disney+. Deze serie was overduidelijk geen succes, aangezien de serie na één seizoen werd gecanceld.

Bewijs
Hieronder zie je de video die Zeta-Jones op Instagram plaatste. Ze heeft nog maar weinig weg van de prachtige vrouw die ze vroeger was. Haar gezicht ziet er flink anders uit en ze zit waarschijnlijk vol botox.


Overigens zullen genoeg mensen denken, 'ze ziet er nog goed uit voor haar leeftijd'. Dat is misschien ook wel zo, maar dat neemt niet weg dat ze vaker dan een keer bij de plastische chirurg is geweest. Lees meer in het artikel Ook de beeldschone Catherine Zeta-Jones heeft haar gezicht laten misvormen.

NieuwsFilm

meest populair