De dochter van Bruce Willis is best wel een "vreemde"

De dochter van Bruce Willis is best wel een "vreemde"

Bruce Willis, bekend van iconische films, is met pensioen en lijdt aan frontotemporale dementie. Zijn dochter Tallulah deelt updates en haar bijzondere stijl.

Bruce Willis, de ster uit iconische films als Die Hard, The Sixth Sense, The Fifth Element, Twelve Monkeys en Sin City is met pensioen - en inmiddels ernstig ziek. Gelukkig verschijnen zijn dochters wel in de media, zodat fans op de hoogte blijven.

Bruce Willis heeft vijf dochters: drie bij actrice Demi Moore en twee met model Emma Heming. Een van zijn dochters, Tallulah Willis, verscheen laatst bij The Drew Barrymore Show om meer te vertellen over haar vader die aan frontotemporale dementie lijdt.

Best wel vreemd
Ook vertelde zij veel overeenkomsten te hebben met haar beroemde vader. Zo kan ze net zo mal zijn als haar vader. Als artieste vindt ze het fijn om te provoceren of er lekker idioot uit te zien. Op haar Instagram hieronder wist ze daarom laatst weer mensen te vermaken.

Ze droeg een bijzondere outfit waarbij je twee keer moest kijken om het te zien. Maar als je het eenmaal ziet, kun je het ook niet meer ontzien. Ze draagt namelijk een jurk die van top tot teen blauw met wit lijkt. Maar als je door dat Delfts blauw heen kijkt, zie je de contouren van een bloot vrouwenlichaam.

Extravagante dochter
Kijkers zeggen haar stijl te waarderen. Een ander wil haar jurk ook en de derde wil die vlammende haarkleur. Voor elk wat wils. Feit is wel dat de jongste van Demi Moore de meest extravagante is van hen.



NieuwsFilm

meest populair