Sharon Stone weigerde een half miljoen: ontslag voor filmbaas

Sharon Stone weigerde een half miljoen: ontslag voor filmbaas

Genoegen nemen met 500.000 dollar terwijl de onbekende mannelijke acteur miljoenen binnenharkt.

Sharon Stone was voornamelijk in de jaren negentig een grote ster, maar ook vandaag de dag acteert ze nog steeds. Vorig jaar kreeg ze ook een rol aangeboden in een film waarvoor ze een half miljoen dollar betaald zou krijgen. Zij zag hier echter vanaf voor de volgende reden.

Stone, bekend van Basic Instinct en Casino, kwam er namelijk achter dat de acteur die in de film te zien zou zijn, enorm veel betaald zou krijgen. Zij moest echter genoegen nemen met 'maar' 500.000 dollar, waardoor zij besloot te weigeren.

Reactie
Stone liet zich er tijdens een recentelijk interview over uit: "30 jaar geleden maakte ik 'Basic Instinct'. Michael Douglas kreeg hier 14 miljoen dollar voor. Ik kreeg 500.000 dollar. Vorig jaar werd ik gecontacteerd voor een film met een prijskaartje van 100 miljoen dollar".

"Hierin zat een acteur, een nieuwkomer, die tussen de 8 en 9 miljoen betaald zou krijgen, terwijl de studio mij voor de andere hoofdrol wederom een half miljoen zou geven. Ik dacht toen bij mezelf: '30 jaar later en het gebeurd nog steeds. Er is niks veranderd'."

Dan niet
De actrice vervolgt: "Ik zei toen tegen de baas van deze studio dat ik het niet zou doen. Hij zei: 'Veel succes verder' en ik zei 'Jij ook'. Twee weken later kwam ik erachter dat hij ontslagen was". Helaas zegt Stone er niet bij om welke film en studio het gaat.



NieuwsFilm

meest populair