Drie keer Jennifer Lopez: deze zijn echt om van te smullen

Drie keer Jennifer Lopez: deze zijn echt om van te smullen

De actrice / celeb Jennifer Lopez verrast ons bijna maandelijks met zomerse kiekjes.

Door de jaren heen stond Jennifer Lopez regelmatig op FilmTotaal in het Celebritynieuws. Vaak ging het om haar zomerse foto's waarmee ze haar volgers ongetwijfeld gelukkig maakte.

Hieronder een greep uit die artikelen op FilmTotaal. Jennifer staat nu op een waanzinnige 253 miljoen volgers en regelmatig promoot ze allerlei merken, haar films en meer.

Strand
In 2021 zette ze een strandfoto op Insta en we zien haar in bikini, met nog het nodige zand aan haar lichaam. "Beach bum #GodsLight," schrijft Jennifer bij de foto die je via het FilmTotaal-artikel uit dat jaar kunt zien.

Zwembad
De superster zagen we in 2022 in een wel heel opvallende pose. Ze staat bij het zwembad in een kimono / ochtendjas en de zonnebril maakt het plaatje helemaal af. Bekijk de beelden in dit artikel

Een en al vrouw
De in 1969 geboren Jennifer is het gezicht van verschillende (eigen) merken. Voor het Italiaanse kledingmerk Intimissimi poseert ze regelmatig en nu zien we haar in de nieuwste collectie met de titel THIS IS ME...NOW. Check de must-see-foto's via het oorspronkelijke artikel.

Wil je meer foto's van Jennifer zien, surf dan naar haar Instagram-pagina. Hieronder zie je een van haar recente posts.



NieuwsFilm

meest populair