Julianne Moore en Natalie Portman juichen 'hun' award toe op "magische avond"

Julianne Moore en Natalie Portman juichen 'hun' award toe op "magische avond"

Julianne Moore, Natalie Portman en Charles Melton spelen in 'May December', die een belangrijke prijs wint tijdens de Gotham Awards.

De recente prijsuitreiking van de Gotham Awards was voor veel Hollywood-sterren een bijzonder moment. Waar Julianne Moore en Natalie Portman zelf de nodige filmprijzen gekregen hebben voor hun werk, ging een prijs naar hun collega Charles Melton. Hij won de beste bijrol.

Beide dames juichten er niet minder om. Samen met Charles werkten ze aan de nieuwe film May December. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin een lerares een relatie aanknoopt met een minderjarige tiener.

Samen veel prijzen
Julianne Moore uit films als Jurassic Park, Still Alice en The Hour won zelf al meer dan 35 filmprijzen. De 62-jarige ster schrijft bij haar Instagram-bericht hieronder: "Hij won! Van harte Charles Melton, wij houden van jou!"

Stukjes van de avond door de ogen van Natalie Portman zijn hier te zien op haar Instagram. De 42-jarige ster speelde in films als Star Wars, Black Swan en Thor. Ook zij heeft flink wat awards gewonnen en schrijft: "Wat een magische avond om de prestaties van Charles te vieren."

Lest best
En natuurlijk plaatst Charles Melton vanuit zijn standpunt foto's van de prijsuitreiking hier op zijn Instagram. De 32-jarige ster uit Riverdale en Bad Boys for Life schrijft: "Dankbaar en vereerd. Ik voel alles wat je kunt voelen."



NieuwsFilm

meest populair