De Spaanse actrice Penelope Cruz in witte doorschijnende jurk trekt alle aandacht

De Spaanse actrice Penelope Cruz in witte doorschijnende jurk trekt alle aandacht

Pene?lope Cruz zie je binnenkort in de film Ferrari op het witte doek.

Actrice Penelope Cruz staat al jarenlang aan de top in Hollywood en dat komt niet alleen door haar looks. Ze is ook nog eens een geweldige actrice. Op haar socials laat ze nog regelmatig even wat mooie foto's zien vanaf bijvoorbeeld de rode loper.

Met 6,8 miljoen volgers zijn er heel wat ogen op haar gericht. Haar nieuwste fotoreeks komt vanaf de Gotham Awards. Ze was genomineerd voor haar rol in de film Ferrari. Uiteindelijk ging Charles Melton (May December) ervandoor met het beeldje.

Aan de top
Verleden jaar dook ze nog op in drie films. De eerste was de grotere bioscoopfilm The 355 met ook Jessica Chastain, Bingbing Fan en Diane Kruger. De andere twee waren kleinere films, de drama's L'immensità en En los márgenes.

Dit jaar heeft ze dus een rol in Ferrari van Michael Mann. Ze speelt Laura Ferrari. Volgend jaar zal ze tenminste te zien zijn in de met sterren gevulde romkom Paris Paramount van Nancy Meyers en het vermoedelijk kleinschalige drama Days of Abandonment.

Wit
Tijdens de Gotham Awards droeg ze een witte kanten jurk die duidelijk ook wat doorschijnt. De in Spanje geboren actrice wist er duidelijk de show mee te stelen. Met dank ook aan het bekende merk Chanel. De fotoreeks zien, check deze via onderstaande link.


De foto's van de 49 jarige Penelope Cruz in de witte jurk zien? Check deze dan hier op haar Instagram.

Hieronder een andere foto van haar Instagram, toen ze aanwezig was op het Festival International du Film de Biarritz.



NieuwsFilm

meest populair