Brad Pitt is stinkend jaloers op Leonardo DiCaprio: Er valt meer te wensen

Brad Pitt is stinkend jaloers op Leonardo DiCaprio: Er valt meer te wensen

Brad Pitt is jaloers op Leonardo DiCaprio omdat hij minder last heeft van paparazzi, terwijl Pitt's leven ontwricht is door alle aandacht voor zijn huwelijken.

In Once Upon a Time in Hollywood uit 2019 spelen Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. De twee supersterren konden het erg goed met elkaar vinden, al was Brad wel een tikje jaloers - of eigenlijk stinkend jaloers.

Beide acteurs domineren Hollywood al tientallen jaren met kassuccessen als Titanic, Bullet Train, Fight Club en The Wolf of Wallstreet. Er is genoeg ruimte voor beiden. Maar in de WTF-podcast van Marc Maron bleek dat er nog veel meer te wensen valt.

Aandacht van paparazzi
Leonardo DiCaprio zei over alle belangstelling en vooral van de opdringerige roddelbladen: "Die aandacht hoort bij het werk. De paparazzi vindt mij wel. Ik trek mij er niets van aan. Maar eigenlijk heb ik niet veel last van hen."

Brad Pitt zei jaloers te zijn dat Leonardo kennelijk minder lastig wordt gevallen. Hij wordt wel simpel van de paparazzi en zei: "Ik ben een beetje ontzet dit te horen. Ik denk dat het komt door mijn rampzalig privéleven."

Leven ontwricht
Brad Pitt vertelt vaker dat zijn high profile huwelijken met Jennifer Aniston en Angelina Jolie zijn leven hebben ontwricht. Het is niet anders. In de onderstaande YouTube-video van Access Hollywood wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair