De volgende Pixar-film is 'Inside Out 2' en hier gaat het vervolg over

De volgende Pixar-film is 'Inside Out 2' en hier gaat het vervolg over

Het hoofdkwartier wordt opgeschud door de komst van nieuwe emoties.

Riley keert deze zomer terug voor een gloednieuw avontuur. Inside Out 2-regisseur Kelsey Mann heeft nu onthuld waar het Pixar-vervolg precies over zal gaan.

Inside Out 2 zal een rechtstreeks vervolg zijn op Inside Out 1 en zal Riley's overgang van kind naar tiener laten zien. We zullen zien hoe ze een van de lastigste levensfasen doormaakt: puberteit.

Nieuwe emoties
Mann licht haar keuze toe: "Puberteit is hilarisch, maar het is ook een moeilijke tijd in ons leven. Ik wil iets betekenisvols zeggen over onszelf als mensen, maar verteld op een fantasierijke manier."

Naast de emoties die we al kennen, Plezier, Verdriet, Angst en Afschuw, zal Inside Out 2 nieuwe personages in de geest introduceren. Deze nieuwe emoties zullen zijn: Lusteloosheid, Schaamte, Jaloezie en Onzekerheid.

Onzekerheid
Mann is vooral enthousiast over Onzekerheid en zal zich focussen op de sociale angst en de behoefte hebben om erbij te horen. Ze hoopt dat door de introductie van het thema belangrijke gesprekken over geestelijke gezondheid op gang kan brengen.



Inside Out 2 gaat in de zomer van 2024 in première met een groot deel van de originele cast. Het eerste deel is terug te zien via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair