"Het is walgelijk," aldus Bradley Cooper over acteur uit een van zijn grootste filmhits

"Het is walgelijk," aldus Bradley Cooper over acteur uit een van zijn grootste filmhits

Het geslachtsdeel van een van je vrienden in je gezicht hebben hangen is inderdaad niet erg smakelijk...

Ondanks het feit dat Bradley Cooper recentelijk liet weten dat hij graag een vierde The Hangover-film zou willen maken, heeft hij niet altijd alleen maar genoten van de trilogie. Zo zit er een moment in de franchise dat hij echt walgelijk vindt.

Cooper, eveneens bekend van American Sniper en Nightmare Alley, is in de trilogie te zien als Phil. Samen met zijn drie beste vrienden gaat hij in Las Vegas het vrijgezellenfeest van hun gezamenlijke vriend vieren maar de volgende ochtend worden ze nog maar met hun drieën wakker.

Knettergek
De bruidegom ontbreekt. Geen van allen weet nog wat er de afgelopen avond en nacht is gebeurd. Hun hotelkamer is vernield, er ligt een onbekende baby in een kast en er zit een tijger in de badkamer. Kortom, er gebeuren behoorlijk wat krankzinnige dingen.

Op een moment sprint Mr. Chow (Ken Jeong) volledig naakt uit de een auto en belandt bovenop op Cooper. Jeong stond hier zelf op. Zo zei hij al eerder: "Ik kwam met idee om het naakt te doen. Niemand vroeg dit van mij, maar ik dacht dit dit goed bij het personage en de film zou passen".

Coopers reactie
Jeong vervolgt: "Ik moest wel de toestemming van mijn vrouw vragen en natuurlijk kijken of Bradley dit ook goed vond. Hij was er een grote fan van en zei dat wie hiervoor moesten gaan. Niet veel later zat ik naakt op zijn rug met mijn geslachtsdeel tegen zijn nek".



Jeong eindigt door te zeggen: "Later zei Bradley tegen de regisseur dat hij het walgelijk vond om op te nemen. Wij dachten echter aan de film en niet hoe wij ons zouden voelen. Dat is het beste gevoel als je acteert, als je alleen maar denkt aan het eindresultaat en bereid bent gore scènes op te nemen voor het best mogelijke resultaat".

NieuwsFilm

meest populair