Tom Hanks over zijn vier nepo baby's: "We zijn een familiebedrijf net als een bloemist"

Tom Hanks over zijn vier nepo baby's: "We zijn een familiebedrijf net als een bloemist"

De kinderen van Tom Hanks helpen af en toe uit bij en in zijn films, zoals zijn jongste zoon laatst in 'A Man Called Otto'.

Tom Hanks is een gevestigde acteur met filmprijzen voor films als Forrest Gump en Cast Away. Hij speelde laatst in A Man Called Otto - zijn jongste zoon Truman Hanks speelde zijn jongere versie.

De casting van zijn zoon lijkt te komen door de contacten van Tom Hanks. Maar hij vindt het geen voortrekkerij of 'nepo baby gedoe'. Hij zei tegen Access Hollywood: "We zijn een familiebedrijf net als een loodgieter of een bloemist. Maar een kind moet wel die ambitie hebben anders werkt het niet."

Goedlopend familiebedrijf
Zijn vier kinderen helpen hem regelmatig uit en dat vindt hij wel zo fijn. Samen met actrice Rita Wilson heeft hij twee zonen, Chester Hanks en Truman Hanks. Chester (33) is muzikant, acteur en ondernemer. Hij speelde in de serie Empire.

Truman (27) is acteur en werkte voor productieteams als West Side Story en Black Widow. Uit een eerdere relatie heeft Tom ook zoon Colin Hanks (45) en Elizabeth Hanks (41). Colin is regisseur, stemacteur en acteur. Hij speelde in onder meer Rosswell, Fargo en Drunk History.

Meer over het gezin
Elizabeth verscheen even in Forrest Gump en That Thing You Do!, maar schrijft liever. Zij is auteur en redacteur. Foto's van het gezin staan hier in dit artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van Access vertelt Tom Hanks meer over zijn familiebedrijf.



NieuwsFilm

meest populair