Gerucht: 'The Simpsons' krijgen mogelijk een nieuwe film

Gerucht: 'The Simpsons' krijgen mogelijk een nieuwe film

De eerste Simpsons Movie was in 2007 een enorm succes met een opbrengst van 536 miljoen dollar.

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat As Good As It Gets-regisseur en Simpsons-producent James L. Brooks voor het eerst in lange tijd een film gaat maken.

Het betreft de drama-comedy Ella McKay van 20th Centur Studios met Emma Mackey als hoofdrolspeler. Daarnaast zou het echter zo zijn dat 20th Century ook wil dat Brooks meehelpt met het maken van een tweede Simpsons-film.

Een grote voorwaarde
Volgens The InSneider zou het zo zijn dat 20th Century Studios alleen het groene licht had gegeven aan Ella McKay onder de voorwaarde dat Brooks samen met bedenker en de schrijvers van The Simpsons een The Simpsons Movie 2 maakt.

The Simpsons Movie bracht in 2007 536 miljoen dollar in het laatje en werd bejubeld door critici. Logisch dan ook dat de studio een vervolg wil zien.

Te veel werk?
Over dat vervolg wordt overigens al jaren gesproken, maar omdat de serie nog steeds loopt, lijkt het creatieve team erachter niet veel tijd en zin te hebben om ook nog eens een arbeidsintensieve film te maken.



Ella McKay gaat over een idealistische jonge politicus die een balans probeert te vinden tussen haar werk- en privéleven, maar opeens de mogelijkheid krijgt om gouverneur te worden.

Wat een cast
Jamie Lee Curtis, Woody Harrelson, Albert Brooks, Ayo Edibiri, Kumail Nanjiani en Spike Fearn zijn naast de eerder genoemde Mackey te zien.



Nu is het nog afwachten op een reactie van 20th Century Studios of The Simpsons Movie 2 er ook écht komt.

NieuwsFilm

meest populair